Tre tips til at blive sommerklar

Hvis der er én ting sommeren kan, så er det at få folk ud af døren og ud i det dejlige vejr. Vi danskere er mere end rigeligt van til at sidde indenfor i otte måneder af året og tålmodigt vente på sommeren – så når den rammer skal vi også ud i den. 

Sommeren i Danmark kan også et eller andet. Fordi Danmark ligger så meget nordpå oplever vi utroligt lange sommerdage, sammenlignet med eksempelvis Colorado i USA. 

Hvis du går allerede nu og gør klar til sommeren, fikser lidt cykel eller bil, spiser lidt sundere og er begyndt at rydde ud i det gamle vintertøj, så får du lige tre ekstra tips herunder, til at blive helt klar. 

Renovér nu, nyd solen når den er der

Hvis du går, ligesom de fleste andre danskere her i karantænetiden, og arbejder på nogle projekter – det kunne være at du var i gang med at ordne kolonihavehuset, så det blev klar til sommeren, så er det nu du virkelig skal lægge kræfter i, sommeren står lige for døren.

Der er intet der er værre end at stå i bagende hede og svede over et eller andet projekt som du for længst skulle have været færdig med, derfor er rådet herfra at virkelig lægge kræfter i nu, så du ikke fortryder det senere. 

Accessories er vigtigere end tøjet

Hvis sommermode har lært os én ting igennem tiden, så er det at alt udstyret du har med oftest er en del vigtigere end hvilken slags print der er på din hawaiiskjorte. Ved at eksempelvis have et Rolex med ud sammen med et par matchende solbriller, så stien lagt og folk vil næppe lægge mærke til skjorten. 

Det samme gælder for de sene aftener ude. Hvis du er den der kommer med musikken, tasken med håndklæder og tæpper man kan sidde på, så er du en sikker sommervinder. 

Du behøver ikke at træne 

… hvis du bare spiser sundt. 70% af alle resultater der er lavet i forbindelse med fitness er lavet i et køkken. Hvis du allerede nu ved at du måske går og spiser nogle ting du ikke burde, så bør du bare skære det fra nu – det kunne være at det endte med at gøre en stor forskel om et par måneder når det er tid til at få sol på kassen. 

Mad er ligesom de fleste andre vaner – det tager tid at ændre på det.