Tjen ekstra penge ved at pantsætte dine ejendele

Vi kan alle have genstande liggende derhjemme, som vi ikke får brugt af den ene eller den anden grund. Nogle gange gemmer vi på ting fordi vi tænker, at vi måske en dag vil bruge dem igen, mens vi andre gange blot glemmer dem eller ikke har tiden eller overskuddet til at skille os af med dem. 

Men en motiverende faktor mange oftest glemmer er denne: Dine gamle genstande kan være penge værd! Der er nemlig mulighed for at pantsætte dine ejendele, og dermed komme af med dem, samtidig med du får en sum penge ud af det, 

Inde på hjemmesiden Pantsat.dk kan du nemt og simpelt pantsætte dine ejendele og få gode penge for dem. Her finder du god service behjælpelige redskaber, som alt sammen gør pantsætnings processen enkel og nem for dig. Gå ind på hjemmesiden afhentning af pantsat.dk og se mere, eller læs med herunder. 

Få en gratis vurdering af dine genstande

Inde på hjemmesiden finder du en online formular som du kan udfylde, og herefter modtage en gratis vurdering af værdien for dine genstande. I denne formular skal du opgive din genstands mærke og model, en beskrivelse, billeder og oplysninger om dig selv. Beskrivelsen skal blandt indeholde om kvittering medfølger, alder, stand, farve, ridser, og så videre. 

Jo flere detaljer du oplyser, jo mere sikker kan du være på beløbet som din genstand vurderes til. På baggrund af denne vurdering vil du også finde ud af, hvorvidt det er en genstand som Pantsat.dk vil købe af dig, og hvor meget du dermed kan forvente at få. 

Accepterer mange forskellige genstande

Pantsat.dk accepterer som udgangspunkt alle genstande som har en markedsværdi på over 2000 kroner. De genstande, som du derfor oftest kan være sikker på, at Pantsat.dk accepterer, er genstande såsom biler/motorcykler, cykler, designer tasker, elektronik, kunst, smykker/ure, veteranbiler, vin/champagne og møbler og andet interiør. 

Når du går ind på hjemmesiden afhentning af pantsat.dk kan du klikke på de forskellige kategorier og læse meget mere om hvad disse inkluderer og hvorvidt du kan vide dig sikker på, om dine specifikke genstande vil blive accepteret. 

Få hjælp og vejledning online

Pantsat.dk står til rådighed ved spørgsmål eller behov for hjælp eller vejledning. Derfor finder du inde på hjemmesiden en live chat hvor du hurtigt kan få svar på spørgsmål og vejledning til hjemmesiden eller processen når du pantsætter. 

Derudover kan du altid ringe til en uforpligtende snak om dine genstande og dine muligheder. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *