Spar penge på din varmeregning

Spar penge på regningen

Mange frygter når varme- og energiregningen kommer i slutningen af måneden og tit er højere end vi ønskede den skulle være. Det kan være svært og virke uoverskueligt at spare penge på den regning, fordi ingen ønsker at skulle skrue ned for varmen. Især i de kolde vintermåneder skruer mange ofte rigtig højt op for varmen for at kompensere for kulden udenfor og sørge for at der er varmt og hyggeligt indenfor. Det kan desværre tit resultere i, at regningen bliver højere end forventet. Men mange ville synes det var rart at spare penge på regningen, og det kan man heldigvis også. 

Hvordan sparer man penge?

Energinfo.dk kan du få hjælp til hvordan du sparer penge på din varmeregning. Der er en lang række tips og tricks som både kan give store og små besparinger afhængig af, hvad dine behov er. Du kan blandt andet læse om:

– Hvordan du bruger solceller. Solceller bliver mere og mere populære og er en fantastisk måde at få bæredygtig og miljøvenlig energi. Det er ét stort køb som så er en investering i at have billig energi rigtig længe. Men solceller kan du køre meget af dit energiforbrug udelukkende på dem. Det er også en god måde at hjælpe miljøet, da det ikke bruger kul eller olie, og derfor kun kører på grøn bæredygtig energi. Det er både godt for dig selv og for verden.

– Hvordan du sparer penge på gulvvarme og vælger den bedste løsning. Der findes mange forskellige former for gulvvarme, og det er en luksus som rigtig mange ønsker at have. Det kan være svært at finde ud af, hvornår det giver mening at vælge og i så fald hvilken slags man skal bruge. 

– Hvordan du skaffer og bruger en husstandsvindmølle. Ligesom solceller er dette en grøn og bæredygtig løsning der kan give dig billig og nem energi på langsigtet plan. Du kan her få hjælp til hvordan du sætter den op og hvordan den bruges.

– Hvordan du isolerer dit hjem og sparer på varmen. Hvis dit hus eller tag er utæt kan det resultere i utroligt meget varmetab, hvilket betyder at du bruger mere varme end du egentlig havde behøvet. Her kan du læse om, hvordan du ser om dit hus er ordentligt isoleret og hvordan du sørger fora t få det isoleret ordentligt hvis det ikke allerede er det, så du ikke bruger mere varme end du behøver.