Snickers Arbejdstøj hos Trægården Kås

By:
Som anlægsgartner foregår langt størstedelen af eens daglige arbejde udendørs – og i al slags vejr. Om foråret skal der sættes løg, vendes jord, sås græs, fjernes nedfaldne grene, kviste og blade fra efterårs- og vinterstormenes hærgen, om sommeren skal der gødes, stynes, beskæres, tyndes ud og vandes – og om efteråret bruger man sin tid på at gøre klar til vinterens og frosten komme. Sarte planter dækkes med stedsegrønne grene, løvfaldet rives sammen og komposteres, løg tages op og gemmes til foråret. Og så har jeg kun beskrevet en lille del af en gartners opgaver.
 
Det er klart, at der er brug for arbejdsbeklædning, som passer til årstidernes skiftende vejr og temperament. Når solen bager i august, nytter det ikke noget at være iført en trelags isolerende kedeldragt. Og når de første efterårsstorme blæser op, vil men gerne være iført noget vindtæt – og uanset årstiden er regn altid træls, hvis ikke arbejdstøjet er vandafvisende og slutter tæt. Især om vinteren når det er frost eller snevejr, er det vigtigt at have termotøj, som kan beskytte mod kulden, samtidig med at man kan ånde igennem det. I den situation er det også en fordel med svedtransporterende undertøj, så man ikke bliver helt klam under overtøjet.
 
Derfor er det vigtigt for mig at have en arbejdsgarderobe, som kan tilpasses vejret fra dag til dag. For at spare penge handler jeg hos Trægården Kås, hvor jeg finder et stort udvalg af arbejdstøj fra Snickers Workwear – et mærke, som både borger for kvalitet og komfort. Sortimentet af Snickers arbejdstøj spænder over såvel undertøj som shorts, langærmede skjorter, kortærmede T-shirts, super lækre kedeldragter og praktiske arbejdsbukser med ekstra slidstyrke på bag og knæ. Jeg handler hos Trægården Kås, fordi jeg her oplever en formidabel service – man får meget kvalitet til prisen, og leveringen er gratis, præcis og lige til døren!

Snickers Arbejdstøj hos Trægården Kås

By:
Som maler og løsarbejder kan jeg blive kaldt ud til alle mulige typer arbejdsopgaver på alle tænkelige lokaliteter og i alle de størrelsesordener, man kunne forestille sig. Den ene uge skal jeg kalke samtlige længer på en større proprietærgård – den næste skal jeg færdiggøre total istandsættelsen af en toværelses lejlighed i en almennyttig boligforening, og ugerne efter bruges måske på at træbeskytte et kommunalt plankeværk eller male klatrevæggen i en skolegård i glade,friske farver. Jeg elsker mit job, fordi det indeholder så stor variation i opgaverne, men det betyder også, at min arbejdsgarderobe skal være i orden for at møde de mange forskellige udfordringer.
 
Især arbejdsbukser har en høj udskiftningsfrekvens, hvis man ikke sørger for at vælge en model med stor fleksibilitet og ekstra forstærkninger på det steder, der er særligt udsatte – det vil sige, knæene og bagen, da man ofte sidder på knæ eller i skrædderstilling, når der skal udføres arbejde i gulvhøjde. Af samme grund må bukserne ikke stramme, da det kan være svært ubehageligt at tilbringe mange timer i nævnte stillinger, når bukserne snærer de forkerte steder.
 
For at være helt sikker på, at jeg ikke skal ud og købe nyt tøj konstant, vælger jeg arbejdstøj fra Snickers Workwear. Hos Trægården Kås fører de et stort og varieret udvalg af Snickers Workwear, så jeg behøver kun at handle eet sted. Her er arbejdstøj til udendørs såvel som til indedørs brug – alt med et højt niveau af komfort og udført i slidstærke materialer. Især arbejdsbukser fra Snickers Workwear er utroligt praktiske og behagelige at stå, gå og sidde i – og så er der plads til alt mit værktøj i de dertil indrettede hylsterlommer.
 
Jeg kan anbeale at købe Snickers arbejdstøj hos Trægården Kås, da de har ret gode priser på netop dette mærke, samt gratis levering i en fart!