Smukt badeværelse fra Scanbad

By:

Vil du også gerne have nyt badeværelse, men helst undgå besværet og den høje pris, som en renovering koster? Så er der her en smart løsning, som helt sikkert vil falde i din smag. Med en løsning fra Scanbad kan du nemlig give dit badeværelse en ordentlig omgang, uden at du skal til at betale høje beløb og stå uden badeværelse i dagevis. Læs med her og find ud af hvordan.

 

Hvad er Scanbad

Scanbad er et dansk firma, der har specialiseret sig i badeværelset. De leverer forskellige elementer til badmiljø, såsom skabe, spejle, håndvaske osv. Når man køber en løsning fra Scanbad, får man leveret delene samlet og kan derefter selv sætte dem op eller få en håndværker til at gøre det. Der er altså ikke tale om en komplet renovering, hvor man udskifter gulv, fliser eller bruseniche, men udelukkende detaljerne, der i bund og grund er badeværelsets indretning, og som skaber badeværelsets æstetiske udtryk. Derfor er en løsning fra Scanbad ikke dyr, og den er ikke lang tid om at blive sat op.

 

Smukke designs

Scanbad har forskellige designserier, hvor der leveres en lang række elementer i samme design. Fælles for de forskellige serier er, at de er enormt smukke over hele linjen. Firmaet skaber stilede, nordiske designs, der passer perfekt til de fleste danskeres smag, hvilket også har gjort det enormt populært herhjemme. Serierne er desuden præget af en kræsen om kvaliteten, så du ikke skal være nervøs for, om dit badeværelse stadig er pænt et par år efter.

 

Kan købes ved Barebilligst

Med sin popularitet er Scanbad gerne revet væk fra hylderne. Et sted, hvor du dog altid kan finde et stort udvalg fra de forskellige serie, er hos Barebilligst. Her får du en rigtig god service, og som navnet også antyder, så har de en rigtig god pris på alle elementer fra Scanbad. Se mere på http://www.barebilligst.dk/scanbad.html

Posted in: Badmiljø