Sådan tjener du penge online

Der er mange gode jobs derude for tiden, og endnu flere uddannelser der kunne hjælpe med at forme fremtiden og gøre os klogere på den verden vi lever i, men én af de mest eftertragtede jobs lige for tiden har faktisk ikke specielt meget med hverken arbejde eller uddannelse at gøre – det er blogs og influencing. 

Ved at være en såkaldt vertikal opinionsleder, så guider du en følgerskare der tror på det du siger og finder dit liv spændende, og virksomheder betaler rigtig gerne mange penge for at få dig til at promovere deres produkter eller værdier igennem din profil. 

Utroligt mange mennesker lever i dagens Danmark af at skrive deres meninger og holdninger om noget bestemt ud til deres følgere – og det kan du også, hvis du læser overvejelserne herunder. 

Hav styr på det praktiske før du går i gang

Hvis du rent faktisk går og drømmer om at gøre det til en levevej at lave indhold for forskellige erhverv, så skal du have styr på det praktiske først. Digitalt advokat kontor kan hjælpe dig med at sætte nogle rammer op for hvad du må, og hvad du ikke må. 

Hvis du har et klart indtryk af hvad der er lovligt og hvad der er lige på kanten før du går i gang, så har du nemmere ved at skabe success uden at træde nogen over tæerne. 

Blogs er hårdt arbejde

Hvis du tror det at drive en blog er nemt, så er det måske ikke det rigtige erhverv for dig. Det er utrolig hårdt at skulle lave indhold dag ud- og dag ind, og hvis ikke du virkelig brænder for den niche som du blogger om, så kan det godt blive svært at bibeholde motivationen på lægnere sigt – og det er ikke godt for bloggen. 

Du skal kunne finde ud af at lave indhold

Indhold er ikke bare tekst, det dækker også over videoer og billeder og andre ting der er designet til at skulle imponere dine digitale gæster. De fleste der bare et par gange har klippet i video ved at det ikke altid er ligetil at klippe videoer sammen og at det tit og ofte sagtens kan tage op imod en hel dag at få en video virkelig flot og klar til at blive lagt op. 

Derfor bør du selvfølgelig have en eller anden form for arbejde ved siden af, for der er ingen der bliver store over natten.