Robust og enkelt – badmiljø fra Scanbad

By:

Badeværelset er et af de rum, hvori vi opholder os meget – og møblementet skal kunne tåle mange timers slid hver dag. Ikke blot fra den daglige brug, men også fra de skiftende temperaturer og den svingende luftfugtighed. Hvis elementerne på badeværelset ikke er behandlet derefter, vil materialerne lynhurtig forfalde, da ikke alle badeværelser er lige godt udluftede eller tempererede. Især fugt kan være ødelæggende for badmiljøer, og når først skaden er sket, er dine skuffer og skabe på badeværelset lige til at smide ud.

Derfor vil du gerne have et badmiljø, som er af høj kvalitet og konstrueret i slidstærke materialer, som har fået den rette overfladebehandling og kan modstå fugt, varme og kulde. Hos barebilligst.dk finder du et stort udvalg af badmiljøer til nogle af markedets laveste priser – herunder badmiljøer fra Scanbad. Scanbad er kendt for at lave badmiljøer, alle kan have råd til, og som kan holde i mange år. Der ud over er badmiljøer fra Scanbad særdeles fleksible, og kan passes ind i et hvert badeværelse, uanset størrelse, type og udformning. Så selv hvis du har skråvægge, synlige rør eller andet, som kan få badeværelset til at forekomme vanskeligt at indrette, kan du sagtens finde et badmiljø fra Scanbad, der passer til dine behov.

Hos barebilligst.dk kan du selv sammensætte dit Scanbad badmiljø ud fra mål. Du kan vælge imellem vaske med tilhørende vaskskabe i tre forskellige dybder, afhængig af hvor redt til badeværelse er. Skuffer og skabe, som monteres i vaskskabet, sikrer, at du kan udnytte pladsen under vasken fuldt ud. Skuffe og skabe leveres med eller uden greb og i fire forskellige farver: Højglans hvid, mat sort, og lyst eller mørkt træ. Det tidløse og enkle design sikrer, at badmiljøer fra Scanbad vil passe ind i dit badeværelse, uanset hvordan det ellers er indrettet.

 

Posted in: Scanbad