Nordlux lamper fra Trægården Kås

By:
Skal du til at indrette børneværelset eller teenagerens rum, har du nok ikke lyst til at bruge en formue på designerlamper – det er trods alt begrænset, hvor mange penge du vil smide efter et rum, som kun bliver brugt af een person (som muligvis er temmelig ligeglad med dyre designerbrands, ihvertfald når det kommer til belysning). Samtidig vil du dog gerne have belysning i en vis kvalitet, så det går ikke bare at smække et lysstofrør op. Der må gerne være en køn pendel-lampe i et fornuftigt design, som giver et lækkert og blødt lys i rummet – og en god læselampe til sengen samt en arkitektlampe ved skrivebordet, når teenageren skal lave lektier om aftenen.
 
Hos Trægården Kås finder du et bredt sortiment af lamper fra Nordlux – et velrennomeret nordisk mærke, som især er kendt for sine lamper i høj kvalitet og til en fornuftig pris. Nordlux lamper har et smukt og enkelt design og passer ind i ethvert decor. Du kan finde Nordlux lamper i alle tænkelige variationer: Pendel lamper, væglamper, bordlamper og klemmelamper, som for eksempel kan monteres på en reol eller sengens hovedgærde. Dette giver dig en høj grad af fleksibilitet i forhold til hvor du ønsker, at din belysning skal være.
 
Især de kønne og strømlinede Funk pendel lamper, som giver et fantastisk lys og er smukke i sig selv, er blandt Nordlux’ mest populære modeller. Disse lamper fås i mange forskellige farver, som kan mixes og matches efter behov.
 
Nordlux er også leveringsdygtige i ovenlys halogen lamper, som er monteret i skinner, med eller uden skærm. Og i udendørs-afdelingen finder du flere forskellige modeller, som passer til enhver udendørs setting – såvel vægmonterede som fritstående.
 
Når du køber Nordlux lamper fra Trægården Kås, leveres dine varer indenfor få arbejdsdage, og med fri fragt og fjorten dages fortrydelsesret.
Posted in: Nordlux