Lamper fra Nordlux hos Trægården Kås

By:
Nordlux er en prima leverandør af belysning i alle variationer. Uanset om du ønsker nyt lys i badeværelset, stuen, arbejdsværelset, køkkenet, på børneværelset eller i soveværelset, kan du altid finde den rette lampe hos Nordlux. Lamper fra Nordlux er enkle og kønne i designet, og har desuden som fællestræk, at de er prismæssigt overkommelige. Samtlige lamper passer ind i enhver type indretning, og er nemme at mixe og matche sammen, da de findes i mange farver og materialer. Se for eksempel den kønne bordlampe Cyclone, som findes i alu og hvidbejset metal, eller bordlampen Float, som fås i børstet stål og kobber.
 
Til badeværelset finder du flere forskellige typer lamper, alle designet med øje på indretning af badeværelse og gæstetoilet og den type belysning, man typisk har brug for her. Særligt populær er Nordlux rørlampe modellen med matteret glas i skærmen. Lampen er nem og enkel at montere, og giver et rart og blødt lys. Samtidig er den nemt at rengøre, og så er den tæt og tager ikke vand eller fugt ind. Til badeværelset finder du også badlampen med indbygget spejl, som gør det nemt at barbere sig i badet.
 
Skal du bruge belysning til udhuset, carporten, garagen eller værkstedet, finder du hos Trægården Kås et stort udvalg af indbygningsspots, lysskinner og lysrørsarmaturer fra Nordlux. Kraftige lyskilder sikrer dig et godt overblik og et fantastisk arbejdslys, og med lysstofrør og halogenpærer sparer du penge i længden.
 
Nordlux er også leveringsdygtig i installationer til udendørs brug, og du finder et bredt sortiment af solide udendørslamper fra Nordlux hos Trægården Kås. Udendørslamperne er både enkle og strømlinede i designet, og modstandsdygtige ogfor regn, sne, blæst og andet vejrlig.
 
Når du køber lamper fra Nordlux hos Trægården Kås i webshoppen på http://www.tgkshop.dk/category/nordlux-lamper-indendoers-350/ får du, udover sikker og hurtig levering, fjorten dages fuld fortrydelsesret – og fri fragt ovenikøbet!
Posted in: Nordlux