Køb Snickers Arbejdstøjhos Trægården Kås

By:
De fleste håndværkere eller andre, der arbejder manuelt, kender betydningen af at have det rette værtøj til opgaverne – og betydningen af at være klædt rigtigt på. En murer eller murerarbejdsmand tilbringer hver dag mange timer i et miljø, der fordrer varm påklædning og beskyttelse mod elementerne. Derfor er det lige så vigtigt at have det rigtige arbejdstøj, som det er at have det rette værktøj, hvis man skal udføre sit arbejde optimalt.
 
Den danske vinter er hård, kold og fugtig – og især fugten gør, at kulden går lige gennem marv og ben. Uden isolerende arbejdstøj risikerer man at få skader delvist forårsaget af nedkøling, for eksempel hold i lænden eller hekseskud. Udover at være virkelig ubehageligt, er det heller ikke super optimalt at arbejde i tøj, der ikke dækker ordentligt eller beskytter mod vejrlig.
 
Samtidig udsættes beklædningen for megen slid, især på knæ og bag. Det er nødvendigt med ekstra forstærkning på de områder, hvis man ikke skal til at købe nyt tøj hver tredje uge.
 
Jeg køber altid ind hos Trægården Kås, for her fører de mit yndlingsmærke Snickers Workwear. Snickers arbejdstøj findes i mange forskellige variationer, lige fra åndbart og svedtransporterende undertøj til super fleksible kedeldragter og arbejdstøj med reflekser, så man bedre kan ses i mørke. Dette er meget praktisk, især når det om vinteren bliver tidligt mørkt. Jeg er rigtig glad for arbejdsbukser fra Snickers Workwear, da de er både slidstærke, isolerende, vandafvisende og meget komfortable at gå i. Overtøj fra Snickers Workwear har desuden den store fordel, at det er forsynet med praktiske hylsterlommer til værktøj, mobiltelefoner mm.
 
Når jeg handler hos Trægården Kås får jeg, foruden et bredt udvalg af arbejdstøj, gratis og hurtig levering og en virkelig god pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Trægården Kås til alle mine kolleger i murerbranchen!