Hvad er Candeno og hvad kan du bruge det til?

Her kan du læse mere om, hvad Candeno kan hjælpe dig med i forhold til ansøgninger og CV.

Hvorfor få hjælp til dit CV?

CV\’et er et kort skriftligt resume af en ansøgeres tidligere historik indenfor ansættelse, uddannelse og andre relevante oplysninger for en potentiel arbejdsgiver. 

Et CV bruges til at give et positivt indtryk på en kommende arbejdsgiver. Dit CV er ofte det første indtryk, som en arbejdsgiver får af dig. Af denne grund omtales det ofte som et af de mest afgørende skridt i forbindelse med jobsøgning.

Uden et godt, indledende indtryk vil en kommende arbejdsgiver sandsynligvis stoppe med at tage dig i betragtning som en passende kandidat til den stilling, som du søger, og i stedet gå videre med andre kandidater, der har udformet et bedre CV.

Tænk derfor på et CV som et værktøj til at sælge dig selv. Det er mere end bare et dokument, der skitserer din baggrund, dine erfaring, dine færdigheder samt din uddannelse. Det giver en kommende arbejdsgiver muligheden for hurtigt og overskueligt at kunne se, hvordan dine baggrund kan være med til at bidrage til en virksomheds succes.

Hvorfor få hjælp til din ansøgning?

En skræddersyet og overbevisende ansøgning viser, at du har taget dig tid til at undersøge virksomheden og forstå virksomhedens behov og krav. Det er en mulighed for at udtrykke, at du er begejstret for jobbet og ivrig efter at være en del af teamet og demonstrere den værdi, som du vil tilføje til virksomheden.

En ansøgning skal give dit CV liv. Ved at tilpasse dit CV til jobspecifikationen for rollen kan du præcist fremhæve, hvorfor du skal ansættes til stillingen, mens du udtrykker din interesse og lyst til at være en del af teamet.

Det rækker dog længere end det. Ligesom CV\’et giver virksomheden et førstehåndsindtryk af dig, dannes dette også igennem din ansøgning. Derfor er det vigtigt at det ligeledes er checket efter for stave- og grammatikfejl, da det ellers sender et dårligt signal til virksomheden, som du forsøger at lande et job hos. Dette kan nemlig give fornemmelsen af, at du er useriøs omkring jobbet, og ikke har givet dig tiden til at sætte dig ordentligt ind i, hvad de leder efter. 

Du behøver dog ikke sidde alene med denne post. Hvis du derfor ikke har den store erfaring med at skrive ansøgninger og CV, kan det særligt være en god idé at få hjælp udefra.