Få styr på konceptet bag Det Danske Madhus

Mad til private

Det Danske Madhus er en måltidskassevirksomhed der kører med tre forskellige koncepter; Mad til private, mad til institutioner og mad til visiterede.

En måltidskasse til private kan bestilles på tre forskellige måder, og du kan være sikker på, at du får en god og spændende madoplevelse hver evig eneste gang.

Det er muligt for dig som privat husstand, at vælge mellem et stort udvalg af forskellige hovedretter. Disse hovedretter inkluderer både danske samt udenlandske retter. Alle retterne er pakket i portioner, som passer til en enkelt person. Denne ordning kaldes Komplette måltider.

Kød og sovs er til dig der gerne vil lave dit tilbehør selv. Denne måltidskasse passer til enten 2 eller 4 personer.

Sidst men ikke mindst er det også muligt for dig at vælge kassen der hedder Forretter og desserter, hvilket naturligt nok er en måltidskasse der indeholder et valg af forskellige færdiglavede forretter og desserter, som alle er portionsanrettet til en enkelt person.

Få styr på konceptet bag Det Danske Madhus

Mad til institutioner

Generelt er der en holdning til, at mad der serveres på diverse instutitioner er kedelige og uden smag. Netop dette synspunkt ønsker Det Danske Madhus at ændre på. Derfor tilbyder de to forskellige løsninger til institutionerne.

  1. At Det Danske Madhus står for alle døgnets måltider.
  2. At institutionen kun får leveret det varme måltid.

Når man har taget den beslutning, om hvad der passer bedst til den respektive insitution, skal der til at vælges menu. Her er det muligt at vælge imellem hele 14 hovedretter, 14 desserter og 14 forretter.

Såfremt institutionen har enten en mikrobølgeovn eller en almindelig ovn, skulle der ikke komme nogle fremtidige problemer. Maden skal opvarmes i den emballage, som den alligevel er blevet leveret i, og der vil samtidig være en grundig vejledning til hvordan den skal opvarmes, med i selve måltidskassen.

Det vigtigste er nemlig, at kunderne får den bedste oplevelse.

Mad til visiterede

Den tredje og sidste måltidskasse mulighed er mad til visiterede. Denne måltidskasse er udformet specielt til ældre som bor alene og derved godt kunne bruge lidt ekstra hjælp til hverdagen.

I denne måltidskasse kan der ligeledes vælges imellem 14 forskellige hovedretter. Alt lige fra frikadeller, til hakkebøf, til lasagne er at finde i denne måltidskasse. Og det er tilmed muligt, at tilkøbe forretter og desserter, skulle dette have interesse.

Så uanset hvilken kategori du tilhører, findes der en løsning til dig. Så du skal endelig bare lade Det Danske Madhus hjælpe dig, til at få en lettere hverdag.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *