Få mere lys i tilværelsen med franske døre

Hvis du vil skabe mere lys i din tilværelse er en god idé at overveje at installere franske døre. Disse kan nemlig fås med glas og som dobbeltdøre, hvilket tillader endnu mere naturligt lys ind i dit hjem. Det er en luftig og skandinavisk indretningsstil, som også vil få dit hjem til at føles større med mere lysindfald. Hos Melthols Handels Center kan vi tilbyde dig et flot udvalg af franske døre, og vi står selvfølgelig også for monteringen af dine nye franske døre. Du kan gå ind på vores hjemmeside franske døre og se vores store udvalg af franske døre. Du kan også læse med herunder, hvor vi giver en kort introduktion til hvad vi kan tilbyde dig hos Melholts Handels Center. 

Et stort udvalg som passer til netop dine behov

Hos Melholts Handels Center tilbyder vi et stort sortiment af franske døre i glas, enten enkelt eller dobbelt døre. Disse kan fås i forskellige størrelser og mål, så du kan få dem tilpasset til lige netop dit hjem. de kan fås i forskellige designs, enten med en helt dør af glas eller halv dør. Derudover er vinduerne i døren også af forskellige størrelser, så der er forskellige designs at vælge mellem, alt efter din smag. Alle vores franske døre er universelle når det kommer til hængselsretning, så du kan selv vælge hvor du ønsker at placere dine franske døre. 

God service og nem bestilling

Vi har et kæmpe lager, hvilket betyder, at vi altid har mere end 2500 døre og karme på lager. Du kan derfor forvente nem bestilling og hurtig levering når du køber dine franske døre hos os. Vores leveringsfragt er billig og leveringen sker så hurtig som muligt. Vi hjælper også med at montere, hvis du har behov for dette. Du kan blot kontakte os via vores hjemmeside, og så finder vi en løsning som passer til dit behov. 

Vi har handlet med franske døre i mange år, og derfor står vi klar med topklasse service. Vi kender til vores produkter og kan derfor vejlede dig, give dig tips og tricks og hjælpe dig, når du skal vælge dine franske døre eller montere dem. Derfor kan du trygt og sikkert handle hos os, da vi udelukkende har din tilfredshed på sinde, så du kan blive glad med et lysere hjem med dine nye franske døre. Så gå ind på vores hjemmeside franske døre allerede i dag og se vores store udvalg. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *