Et gør det selv projekt er godt om sommeren

Skal du i gang med at bruge hænderne og hovedet godt og grundigt og kaste dig ud i et gør det selv projekt, så er der gode fif at hente her. Sommeren og sensommeren er det perfekte tidspunkt til at gå i gang med det nye projekt.

Find informationerne – lær først, gør det bagefter

Der er tonsvis af informationer at hente på nettet når du går i gang med dit næste gør det selv projekt. På youtube kan du se en masse videoer, som giver dig gode instruktioner til, hvad du skal gøre og hvad du ikke skal gøre og en køreklar plan i forhold til hvordan du kommer godt i gang. Det kan for eksempel være at du skal i gang med at give din indkørsel en make-over, så kan du her finde noget Billigt grus.

Byggemarkeder hjælper dig gerne

En god måde at få hjælp på er at tage ud i byggemarkeder og spørge personalet om de har gode råd og om de kan hjælpe dig videre med dit projekt. De er vant til at der kommer folk som skal i gang med et gør det selv projekt og de kan vejlede dig i forhold til materialer, design og andre faktuelle og praktisk spørgsmål, som du har i forhold til dit projekt.

På nettet finder du meget godt og brugbart

Når du finder informationer på nettet , som du gerne vil tage udgangspunkt i er det altid en god idé at læse og følge de anvisninger, der følger med det produkt, som du vil anvende. Hvis du ikke er typen, der læser så meget, kan du gå på byggemarkedernes hjemmesider og se forskellige videoklip og FAQs, som hurtigt hjælper dig videre. Derudover findes der også debatfora, hvor folk stiller spørgsmål og hvor folk med erfaring går ind og deler deres erfaringer, som du også kan lære noget af. Du kan læse de forskellige spørgsmål og svar igennem og se, om du også får svar på dine spørgsmål.

Professionel hjælp til gør det selv projekter

Hvis du er på udkig efter at få hjælp til lidt større projekter, hvor du har brug for byggeteknisk råd og vejledning og hvor du skal have sparring på æstetiske overvejelser og arkitektoniske spørgsmål, kan du også finde steder hvor du får kyndig vejledning. Du kan søge på Slots-og Kulturstyrelsens hjemmeside eller en hjemmeside, der hedder Center for bygningsbevaring, hvis du vil bevare det gamle og oprindelige og stadig få det nye til at harmonere med din stil.