Enkelt og tidløst design – badmiljøer fra Scanbad

By:

Badmiljøer fra Scanbad er særdeles velegnede, hvis dine badeværelses elementer trænger til en udskiftning, eller hvis du skal indrette ny badeværelse, for eksempel i dit sommerhus. Hos barebilligst.dk finder du et stort udvalg af alle elementer til et lækkert badmiljø – og du kan selv sammensætte det badmiljø, der passer præcis til dit badeværelse. Du skal bare bruge målene på dit badeværelse, så du kan finde de rette elementer på den smarte bestillingsside. Så får du dit badmljø fra Scanbad leveret til døren for kun 199,- kr.

Scanbad leverer badmiljøer, som er kendte for deres store robusthed og høje kvalitet i forhold til prisen. Det er vigtigt at holde sig kvaliteten for øje, når man skal have nyt badmiljø – et badmiljø skal kunne tåle den høje luftfugtighed og den svingende temperatur, der kan opstå på et badeværelse, hvis det ikke er optimalt udluftet og tempereret. Dette gør sig især gældende for badeværelser i lejligheder, hvor der som oftest ikke er noget vindue, og kun provisorisk udluftning. Og når først fugten har sat sig i skuffer eller skabe, er det ikke til at slippe af med igen. Træ, der har udvidet sig på grund af fugt, har taget permanent skade, og står ofte ikke til at redde.

Derfor er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, men tvært imod at kigge sig om efter de baderums elementer, som har den bedste overflade behandling. Alt dette er der tænkt på hos Scanbad – samtlige elementer er behandlet efter alle kunstens regler og fås i farverne lyst træ, mørkt træ, højglans hvid og mat sort. Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt der er plads til et Scanbad badmiljø på dit badeværelse – vaske, vaskskabe og spejlskabe leveres i flere forskellige dybder og bredder.

Få leveret dit badmiljø fra Scanbad for kun 199,- kr. hos http://www.barebilligst.dk/scanbad.html

 

 

 

Posted in: Scanbad