Chanel tasken – enhver kvindes drøm

Wow, se lige hendes taske, den må jeg bare eje!

Er det sådan du har det, hver gang du ser en kvinde gå med verdens smukkeste, nærmest en af de dyreste og klassiske Chaneltasker? Bare rolig, din drøm skal nok gå i opfyldelse. Ved at følge denne artikels råd, så vil du finde ud af, hvordan du bedst muligt sparer op til den taske, som du bare ikke kan få ud af hovedet. Stop med at begræns dig selv. Se glasset som halvt fuldt og ikke halvt tomt. For du kan godt, hvis du virkelig gerne vil. 

Ja, det kan måske lyde lidt for ambitiøst, men man er nødt til at være ambitiøs, hvis man skal have råd til noget i den højere prisklasse og måske er på SU eller bare har en høj husleje hver måned. Der kan være mange årsager til økonomien ikke rækker til en Chanel taske . Det kan også være, at din chef stadig tøver når du spørger om lønforhøjelse, eller at du også samtidig skal spare op til sommerferien. 

Nok snak. Hvordan får man så råd?

Jo ser du, her kommer nogle tips til, hvordan du bedre kan overskue at skulle spare op til din drømmetaske. 

  1. Sælg ud og ryd op i din garderobe. Har du et par sko, som du bare ikke har brugt i 100 år. Så få dem solgt. Enten ved at holde et loppemarked, eller ved at lave en salgsprofil måske på Facebook. Aftal med dig selv, at alt du tjener på dine ting, kun skal gå til opsparing af Chanel tasken.
  2. Lav en konto ”chanel taske” og sæt alle pengene derind, så undgår du at ”komme til” at bruge pengene.
  3. Ønsk dig penge i julegave og til din fødselsdag. På den måde, får du i stedet råd til din taske, i stedet for gaver hvor du måske ikke lige havde tænkt, at det var det du mest manglede.
  4. Tænk på det som en investering. Du kan altid sælge den igen, men ved at købe tasken, stiger den altid i værdi og du mister ikke særlig meget på en Chanel taske.
  5. Køb den brugt, så er den ikke lige så dyr. Det er en god idé, hvis du også kan lide at tasken har lidt patina, faktisk så klæder det en del Chanel tasker at se lidt brugte ud. Så hvis du søger dette, kan det anbefales at købe den brugt. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *