3 tilfældige hacks til din bolig

Vi tilbringer en rigtig stor del af vores tid inden for hjemmets fire vægge. Derfor er det en rigtig god idé – synes jeg i hvert fald! – at investere lidt tid og energi på at gøre din bolig så behagelig og hensigtsmæssig som muligt at opholde sig i.

Derfor har jeg sat mig for at finde et par forskellige hacks, som kan inspirere i boligindretningen. Det er blevet til en lille pose blandede bolsjer!

Læs med her og se, om der er noget, du kan bruge.

Grønt er godt

Mit bedste hack til et hyggeligt hjem, er at invitere naturen inden for. Du har sikkert prøvet at komme ind i et rum helt fri for planter – det er bare ikke særlig hyggeligt, er det vel?

Planter og blomster gør en verden til forskel for at sprede hygge og personlighed i dit hjem. Derudover har planterne en lang række fordele i forhold til dit mentale og fysiske helbred.

Dels er grønt og i særdeleshed planter beroligende at se på, og ved at have planter i hjemmet, hjælper du dit sind til at slappe og blive mindre stresset. Derudover har planter gavnlige effekter i forhold til indeklimaet i boligen. Ved at udvælge dig planter med særligt luftrensende egenskaber, sørger du for at optimere dit indemiljø.

Invester i skydedøre

Er din lejlighed eller hus ikke så stort, som du gerne ville have? Så er skydedøre en rigtig smart måde at at få maksimalt ud af pladsen. Jeg har set overslag, der vurderede at skydedøre kan frigive 8% mere plads i boligen – simpelthen fordi traditionelle døre jo optager en mængde plads i den bue, hvor døren skal kunne bevæge sig ved åbning og lukning.

Eclisse skydedør er et bud på en skydedør, du kan vælge. Du kan klikke dig ind på linket, hvis du ønsker at læse mere om dette specifikke brand.

Less is more

Endelig kan du også gøre noget rigtig godt for dit hjem og den energi, du får, når du befinder dig i dit hjem, ved at tye til gode gamle Marie Kondo\’s metoder eller andre former for minimalisme. Ja, vi taler om at få ryddet op i alle de ting, du garanteret har liggende og mere eller mindre aldrig får brugt alligevel.

Og når du er lykkedes med at sælge eller give de ting væk, du ikke har brug for, så skal du selfølgelig huske det vigtigste: Lad være med at bruge pengene til at købe nye ting for. Ikk?